zaterdag 3 januari 2015

Rave feestje voor kinderen, CirKiz

Ik kwam dit filmpje tegen en ik kon het niet laten om het met jullie te delen. Als ik denk aan een Rave party denk ik aan drugs, te harde muziek en rare danspasjes. Op de CirKiz kinder-rave gaat het er heel anders aan toe! Kijk mee:


De kinderen genieten, lachen en dansen samen. Ze hebben de tijd van hun leven. Ik denk dat wij hier nog veel van kunnen leren, want wie zegt dat je drank of drugs nodig hebt voor een leuk feestje? Gekke dansjes, vriendinnen en glow in the dark armbandjes zijn alles wat je nodig hebt.

X,
Kelly

vrijdag 2 januari 2015

Tip 2: IJs als avondeten

Lieve lezers,

Tip 2 om je wat meer kind te voelen: IJs als avondeten. Als kind wilde ik altijd al ijs eten ´s avonds, maar dit mocht niet. Nu ik volwassen ben, mag ik het, maar toch doe ik het steeds niet. En het lijkt me heerlijk, het liefst als het buiten extreem heet is!

Bron

woensdag 31 december 2014

Oud & Nieuw

Het vieren van Oud & Nieuw is elk jaar weer een boel geregel. Met wie wil je het vieren, en met wie niet. Wat wil je gaan doen en wat wil je eten. En de belangrijkste vraag: Welke kleding doe je aan? Dit jaar ga ik bij een vriendin eten, kletsen, (fanta) drinken en spelletjes spelen. En vervolgens mag ik 1 januari werken, maar dat mag de pret niet drukken!

Bron

dinsdag 30 december 2014

Surprise ei

In de supermarkt smeekte ik er om, het kinder surprise ei. Super lekkere chocolade, maar veel belangrijker: het cadeautje. Het was elke keer weer een verrassing wat er in zat.Ik kon niet wachten om hem op te eten, maar moest toch altijd wachten tot ik thuis was. Stel dat ik iets kwijtraakte en mijn cadeautje niet compleet was? (Pap, Mam, geef gewoon toe, jullie wilden hem het liefst zelf uitpakken, of niet soms?)

Bron

maandag 29 december 2014

Niet bang

Als kind was ik (bijna) nooit ergens bang voor. Tegenwoordig is dit anders. Zodra het gesneeuwd heeft en ik moet naar buiten, ben ik al bang. Bang om te vallen en iets te breken. Als kind rende ik over sneeuw heen en kon het me niet veel schelen. Blauwe plekken was ik gewend en de eerste keer dat ik iets brak was ik achttien jaar oud ( en bang!).

Bron


zondag 28 december 2014

Kelly spaart .....

Zoals je hebt kunnen lezen spaarde ik vroeger heel veel, tegenwoordig spaar ik anders. Ik heb genoten van het sparen en van het ruilen met vriendinnen en het  op zoek gaan met mama naar de beste, gaafste, zeldzaamste kaart, knikker of blaadje. Tegenwoordig spaar/verzamel ik nog maar weinig, tenzij je mijn schoenen collectie mee telt ;-).

Bron