zaterdag 17 januari 2015

Ik zet me zelf graag voor schut in speeltuintjes

Aanschouw: Mijn sixty second movie!


Tip 4: IJs en Nutella

Zoals de meeste wel zullen weten, ben ik gek op Nutella. Als de pot bijna op is, ben ik in staat om te huilen. Het is zonde om iets te laten zitten. Gelukkig heb ik daar een tip voor, iets wat jullie zeker kunnen waarderen.

Bron

vrijdag 16 januari 2015

Six Word Story #4


donderdag 15 januari 2015

Tip 3: Glijden op je sokken

Sokken, ik heb er teveel. Ik koop ze iedere keer weer als ik in de primark ben. Ik zwicht voor de hilarische sokken. Want wie wil er nu geen sokken met frietjes of pugs erop? Ik probeer die afdeling altijd over te slaan, want daar gaat het ook altijd mis met pyjama's. Daarover later meer!

Bron

woensdag 14 januari 2015

"Mam, toe, de film duurt nog maar tien minuten"

Slapen, wat vind ik dat tegenwoordig heerlijk. Uitslapen is nog beter. Met mijn wekker heb ik een haatverhouding, geen haat-liefde verhouding. Absoluut niet, ik haat dat ding. Wakker worden is stom, want ik lig altijd zo lekker als ik wakker word.

Bron

dinsdag 13 januari 2015

Spelletjesavond

Veel van mijn vrienden gaan elke zaterdag op stap of naar een feestje, en ik speel liever spelletjes op de zaterdagavond. Gezellig met vrienden lachen, gieren, brullen tijdens 30 Seconds en elkaar willen afslaan tijdens monopoly.

Bron

maandag 12 januari 2015

"Sorry, je wordt niet thuisgebracht"

Bron
Mijn kinderfeestjes waren geliefd. Mijn mama verzon de leukste, gekste en gaafste dingen. Van van alles heb ik gedaan. Mama verzon de gekste, leukste en gaafste dingen. Van beatyfeestjes tot Halloween feestjes en van hippie feestjes tot chique etentjes. Als elfjarige meisjes op hakken en in mooie jurkjes samen koken of allemaal geschminkt als lelijke heksen en elkaar omtoveren tot zombies. Geweldige feestjes waren dat.

zondag 11 januari 2015

Happy Meal

De Happy Meal, als kind zijnde wilde je niks anders hebben. Hebben ja, want het speeltje was het leukste. Het eten was oké, maar daarvoor ging je niet naar de McDonalds. Het speeltje was alles waar het om draaide. Mij boeide het speeltje niet echt, ik wilde gewoon eten. Gelukkig aten mijn vriendinnetjes het eten nooit op en had ik altijd extra veel friet. Zelfs toen had ik altijd al honger.

Bron